jeppe@jpg.dk
+45 22 31 32 31

Baggrund

Efter en kreativ/musisk skolegang på Friskole, jagtede jeg drømmen om at blive rockstjerne. Det blev til hundredevis af live-jobs i ind- og udland og medvirkende på en håndfuld cd udgivelser.

I 1997 brugte jeg en mindre formue på en Apple Power Macintosh 7300, som skulle bruges i min musik-karriere. Det blev dog hurtigt klart for mig, at dette vidunder af en maskine kunne bruges til andet og jeg begyndte at lege med photoshop, gif-animationer og html kodning.

Jeg ville gerne bruge mine kreative evner og da fremtidsudsigterne for en håbefuld rockbassist måske ikke var belagt med rosenblade, søgte jeg en uddannelse, hvor jeg kunne gå i dybden med denne kreativitet.

Efter et halvtårs grundforløb på Teknisk Skole i Aarhus, startede jeg i mesterlære på et lille reklamebureau i København. Kort tid efter blev bureauet overtaget af danmarks ældste reklamebureau, Sylvester Hvid & Co. Her færdigjorde jeg min læretid. Jeg afsluttede min svendeprøve med et 11 tal og fik derfor medalje og håndtryk af Dronningen.

I 2004 startede jeg sammen med en god ven et pladeselskab. Vi udgav 13 albums med artister i meget forskellige genre. I 2007 gik jeg solo og startede mit eget lille reklamebureau, med fokus på det gode håndværk. Det er blevet til mange sjove rentegnings, layout og reklameopgaver siden og det skulle det meget gerne fortsætte med.

Jeg samler på søde kunder
Mit drive som selvstændig bunder i min kærlighed til det fag jeg arbejder med. Jeg elsker friheden, bekymringerne og de søvnløse nætter som selvstændig... Men kun fordi alle mine kunder er søde. Så hvis du gerne vil have kontakt til en dygtig grafiker, der er nem at samarbejde med (og du vel at mærke selv er sød og rar) - så giv mig et kald.

KERNE YDELSER


Annoncer // POS materialer

Jeg har lavet i tusindvis af annoncer for mærkevare brands som bl.a. Apple, Givenchy og Bvlgari. Stillings- og informationsannoncer for et utal af kommuner, regioner og Ministerier. Kampagner og POS materialer til kunder som bl.a. Ekstra Bladet, Rynkeby og Royal Unibreew

Kataloger // bøger

Jeg har lavet Kunstnerkatalog til Dansk Flygtningehjælp. Sortimentsoversigter til bl.a. Dr. Oetker og Royal Unibreew.
Og en masse opskriftshæfter og kogebøger til bl.a. Rynkeby.

Covers // Plakater

Mere end 100 cd/vinyl covers er det blevet til. Listen over kunstnere er lang og indeholder bl.a. Anne Linnet, D-A-D, Marie Key Band, Outlandish, Sanne Salomonsen, Steen Jørgensen.
Se meget mere her, eller på www.axelsfar.dk

Web // Apps

MacDonalds børnefond, Danone og Dr. Oetker er blandt de kunder jeg har løst webopgaver for. En håndfuld apps har jeg også leveret arbejde til. Kontakt mig, hvis du vil høre mere om de uanede muligheder der er netop indenfor denne kategori.

Outdoor // butiksdekoration

Mulighederne på outdoor reklame er mange - kun fantasien sætter grænser. Jeg har lavet busreklamer, stilasreklamer, butiksskilte, bildekoration og div. lysskilte til en lang række kunder som bl.a. Metroselskabet, Givenchi, Grannys House, Beyonce og DR

Freelance // Outsoursing

Jeg har stor erfaring som freelance grafiker. Jeg har arbejdet for en lang række reklamebureauer, mediebureauer og PR-bureauer.
Jeg løser også opgaver inhouse, hvis din virksomhed mangler en grafiker til en opgave, eller som afløser i en kortere eller længere periode.