Vælg en side

Rentegning – layout og færdiggørelse

Rentegning er en helt central disciplin i alt grafisk arbejde. Det er her alle de kreative ideer får liv. Det er her det hele samles og bliver til et produkt og det er her det hele sendes ud over rampen. Men det er også her fårene skilles fra bukkene…

Vores kundeliste viser spændviden i vores løsninger og alle får samme faglige, seriøse og venlige behandling.

Vi har lavet i tusindvis af annoncer for mærkevare brands som bl.a. Apple, Givenchy, Bvlgari og et utal af kommuner, regioner og Ministerier. Kampagner og POS materialer til kunder som bl.a. Frisko, Ekstra Bladet, Rynkeby, Royal Unibreew, Dr. Oetker, Dansk Flygtningehjælp, DR, MacDonalds børnefond, Danone, Metroselskabet m.fl.

Vi har arbejdet for en lang række reklamebureauer, mediebureauer og PR-bureauer, bla.: Sylvester Hvid & Co, Supportkompagniet, Burson-Marsteller, Action Nordic, ProMedia, COX Copenhagen, Hjeltelin & Stahl og Advice.

Og så har vi også lige rentegnetpå den pæne side af 150 album covers til cd’er og vinyler – så her kan du roligt kalde os eksperter.  

Kerneydelser // tags

Design // Grafiker // Webdesign // Rentegning
Layout // Freelance // InDesign // Reklame
Kampagnemateriale // Tryksager // Skilte
Faktaark // Årsrapport // Annoncer // Cd covers
Musik // Dtp // Typografi // Sortimentsoversig
Grafisk Design // Visuel Identitet // HTML5 Banner
Formularer // Grafisk profil // Webshop
Hjemmeside // Website // Grafisk Identitet
Reklamebureau // Plakater // Inhouse reklame
Tryk på tøj // Markedsføring // Vinyl covers

Rentegning af kampagnematerialer

Vi kan hjælpe med materialerne til jeres kampagner – vi kan står for alt lige fra layout til færdige materialer eller vi kan eksekvere efter jeres designguide. Giv os et kald, så skal vi nok hjælpe jer i mål.

Kampagner til MGP og DMGP

Plakater, bagtæpper, autografkort, cd’er, annoncer eller et avis indstik – vi har rentegnet lidt af hvert til MGP showet. Det er altid en fornøjelse at lave.

CD & vinyl covers

Vi har rentegnet en røvfuld album covers til en lang række danske og udenlandske artister.

Se mere her ->

Isskilte i lange baner

Vi har rentegnet i tusindvis af isskilte til Frisko. Lysskilte, Abuk og plakater i lange baner.
Og man kan altså godt blive lidt lækkersulten, når man fritlægger is en hel dag 😉

Skal vi mødes
til en kop kaffe?

Har du brug for hjælp til din grafiske identitet, eller trænger dit website til en opdatering? Så giv os et kald.

Du er altid velkommen til en kop kaffe i vores skønne lokaler i Gamle Vagt lige midt i Viborg, eller vi kan komme ud og hilse på dig i din virksomhed.

Reklame // Kampagner

Vi laver materialer for alle størrelser kunder. Fra grønthandleren på hjørnet til mærkevare brands som bl.a. Apple, Pepsi, Givenchy og Bvlgari. Stillings- og informationsannoncer for et utal af kommuner, regioner og ministerier. Kampagner og salgsmaterialer til kunder som bl.a. Frisko, Ekstra Bladet, Rynkeby og Royal Unibreew.

tryksager //

Vi er specialister i tryksager! Om mediet er papir, pap, plast eller tekstil, så vi finder altid den bedste løsning for dig og dit produkt. Med over 20 års erfaring i indkøb af tryksager, så har vi et stort netværk af dygtige leverandører, der altid er klar til at hjælpe med tryksager – selv de helt specielle forespørgsler.

Så du er velkommen til at spørge løs – vi skal helt sikkert nok hjælpe dig i mål.

WEB // digitalt

Når outputtet ikke skal være på et fysisk medie, så er der en hel verden af muligheder digitalt. Vi kan hjælpe med alt lige fra pdf-formularen, hjemmesider, bannerannoncer, nyhedsbreve, animationer, HTML5 til mere skabelonbaserede løsninger, der giver jeres virksomhed mulighed for at lave mange af jeres materialer selv.

Layout // rentegning

Jeppe har stor erfaring som freelance grafiker og har arbejdet for en lang række reklamebureauer, mediebureauer og PR-bureauer, bla.: Sylvester Hvid & Co, Supportkompagniet, Burson-Marsteller, Action Nordic, ProMedia, COX Copenhagen, Hjeltelin & Stahl og Advice.

Musik //

Vi har layoutet og rentegnet på den pæne side af 150 covers til cd'er og vinyler – så her kan du roligt kalde os eksperter. Og skal der promoveres en ny udgivelse, et show eller en tour, så kan vi hjælpe med alt lige fra bagtæpper til annoncering– både til trykte og digitalemedier.

Food //

Vi er specialister i materialer til fødevarebranchen. Her har vi 15+ års erfaring og vi har løst rigtig mange spændende opgaver. Om du skal  bruge en kogebog, en sortimentsoversigt, B2B salgsmaterialer, butiksindretning eller en grafisk profil til din nye café – så har vi prøvet det før og vi er dygtige til det!

JPG Grafisk

Gamle Vagt
Ll. Skt. Hans Gade 20
8800 Viborg
Tlf. 22 31 32 31
Mail: jeppe@jpg.dk

 

Kerneydelser // tags

Design // Grafiker // Webdesign // Rentegning
Layout // Freelance // InDesign // Reklame
Kampagnemateriale // Tryksager // Skilte
Faktaark // Årsrapport // Annoncer // Cd covers
Musik // Dtp // Typografi // Sortimentsoversig
Grafisk Design // Visuel Identitet // HTML5 Banner
Formularer // Grafisk profil // Webshop
Hjemmeside // Website // Grafisk Identitet
Reklamebureau // Plakater // Inhouse reklame
Tryk på tøj // Markedsføring // Vinyl covers