Layout // Rentegning

Rentegning er en helt central disciplin i alt grafisk arbejde. Det er her alle de kreative ideer får liv. Det er her det hele samles og bliver til et produkt og det er her det hele sendes ud over rampen. Men det er også her fårene skilles fra bukkene…

Vores kundeliste viser spændviden i vores løsninger og alle får samme faglige, seriøse og venlige behandling.

Vi har lavet i tusindvis af annoncer for mærkevare brands som bl.a. Apple, Givenchy, Bvlgari og et utal af kommuner, regioner og Ministerier. Kampagner og POS materialer til kunder som bl.a. Frisko, Ekstra Bladet, Rynkeby, Royal Unibreew, Dr. Oetker, Dansk Flygtningehjælp, DR, MacDonalds børnefond, Danone, Metroselskabet m.fl.

Vi har arbejdet for en lang række reklamebureauer, mediebureauer og PR-bureauer, bl.a.: Sylvester Hvid & Co, Supportkompagniet, Burson-Marsteller, Action Nordic, ProMedia, COX Copenhagen, Hjeltelin & Stahl og Advice.

Og så har vi også lige rentegnet på den pæne side af 150 album covers til cd’er og vinyler – så her kan du roligt kalde os eksperter.

Se et udvalg af opgaver vi har løst herunder:

Svømme logo

Vi har lavet nyt logo til de gode folk i Herning Svømmeklub, sammen med dygtige Frank Høedt fra HøedtHolstebro.

Annoncer

Dr. Oetker Professional annonce.

Singler

Singler for nyt album med det danske band Indian Cane. Tegning af dygtige Jody Ghani.

Smart Book

Vi har opsat hele serien af Smart Books fra danske Peasoup. Historien er lavet med brug af Augmented Reality – en fremragende interaktiv læseoplevelse for børn, hvor man selv kan vælge vejen igennem eventyret.

Kampagner

Vi har lavet kampagnematerialer for en lang række mærkevare brands. Annoncer, lysskilte, bannerreklamer og butiksudsmykning. Ingen opgave er for lille og ingen kunde er for stor – vi kan hjælpe alle.

Uffe Holm

Annoncekampagne for komikerens nyeste show.

Bootcamp

Nyt logo og trøjer til Bootcamp i Midwest Musketeers – kom og prøv Amerikansk Fodbold.

Mysteriet på Ramasjang

Vi har af flere omgange gange lavet materialer til Mysteriet på Ramasjang. Senest et bagtæppe til event i Zoo.

Klub Toften

Vi har lavet de fedeste hættetrøjer til lokal ungdomsklub. 

Musik annoncer

Vi har lavet kampagnematerialer til en masse store og små artister. Alle får samme fokus og opmærksomhed her på kontoret.

Redesign af logo

Redesign af logo til lokalt byggeselskab.

Skal vi mødes
til en kop kaffe?

Har du brug for hjælp til din grafiske identitet, eller trænger dit website til en opdatering? Så giv os et kald.

Du er altid velkommen til en kop kaffe i vores skønne lokaler i Gamle Vagt lige midt i Viborg, eller vi kan komme ud og hilse på dig i din virksomhed.

REKLAME // KAMPAGNER

Vi laver materialer for alle størrelser kunder – fra grønthandleren på hjørnet til store brands.

DIGITAL // ONLINE

Hjemmesider, bannerannoncer, nyhedsbreve, animationer – når outputtet skal være digitalt, så er der en hel verden af muligheder…

LAYOUT // RENTEGNING

Vi har et solidt afsæt i den kreative branche – kundelisten viser spændviden i vores løsninger og alle får samme faglige, seriøse og venlige behandling.

TRYKSAGER // OFFLINE

Vi er specialister i tryksager! Om mediet er papir, pap, plast eller tekstil, så finder vi altid den bedste løsning for dig og dit produkt.

MUSIK // COVERS

Vi har layoutet og rentegnet på den pæne side af 150 covers til cd’er og vinyler – så her kan vi roligt kalde os eksperter. Plakater, flyers, annoncer og hvad der ellers følger med, har vi helt fod på.

MERE END 20 ÅR ERFARING FRA DEN KREATIVE BRANCHE

Dette er med til at sikrer nuværende og fremtidige kunder høj kvalitet i eksekvering, service og resultat.

Vi kan hjælpe i ide/layoutfasen, til opbygningen af en kampagne eller til rentegning af materialer til tryk. Vi kan stå for hele opgaven fra ide til færdigt materiale, eller løse lige præcis den del af processen du gerne vil have hjælp til. Fokus er altid på det gode håndværk og de kreative løsninger – tonen er uformel og løsningsorienteret.

Vi har et solidt afsæt i den kreative branche – kundelisten viser meget tydeligt spændviden i vores kreative løsninger og alle får altid samme faglige, seriøse og venlige behandling.

Vi ved, at god kommunikation og markedsføring virker. Vi ved, at vi kan hjælpe med at løfte din virksomhed på omsætning, brand awareness eller loyalitet – vi har nemlig gjort det mange gange før. Så kig forbi i vores skønne lokaler i Gamle Vagt lige midt i Viborg og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

JPG Grafisk

Gamle Vagt
Ll. skt. Hans Gade 20
DK-8800 Viborg

Giv os et kald

+45 22 31 32 31

Send os en mail

jeppe@jpg.dk