Selv originale artister har brug for et cover…

Vi har layoutet og rentegnet mere end 150 album covers til cd’er og vinyler – så her kan du roligt kalde os eksperter.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge hjælp til en udgivelse, eller hvis der skal laves promotionmaterialer til et show eller en tour, så kan vi hjælpe med bagtæpper, merchandise, plakater og annoncering – både til trykte og digitalemedier.

Vi har et stort netværk af dygtige leverandører, der kan løse de vildeste opgaver.

Skal vi mødes
til en kop kaffe?

Har du brug for hjælp til din grafiske identitet, eller trænger dit website til en opdatering? Så giv os et kald.

Du er altid velkommen til en kop kaffe i vores skønne lokaler i Gamle Vagt lige midt i Viborg, eller vi kan komme ud og hilse på dig i din virksomhed.

REKLAME // KAMPAGNER

Vi laver materialer for alle størrelser kunder – fra grønthandleren på hjørnet til store brands.

DIGITAL // ONLINE

Hjemmesider, bannerannoncer, nyhedsbreve, animationer – når outputtet skal være digitalt, så er der en hel verden af muligheder…

LAYOUT // RENTEGNING

Vi har et solidt afsæt i den kreative branche – kundelisten viser spændviden i vores løsninger og alle får samme faglige, seriøse og venlige behandling.

TRYKSAGER // OFFLINE

Vi er specialister i tryksager! Om mediet er papir, pap, plast eller tekstil, så finder vi altid den bedste løsning for dig og dit produkt.

MUSIK // COVERS

Vi har layoutet og rentegnet på den pæne side af 150 covers til cd’er og vinyler – så her kan vi roligt kalde os eksperter. Plakater, flyers, annoncer og hvad der ellers følger med, har vi helt fod på.

MERE END 20 ÅR ERFARING FRA DEN KREATIVE BRANCHE

Dette er med til at sikrer nuværende og fremtidige kunder høj kvalitet i eksekvering, service og resultat.

Vi kan hjælpe i ide/layoutfasen, til opbygningen af en kampagne eller til rentegning af materialer til tryk. Vi kan stå for hele opgaven fra ide til færdigt materiale, eller løse lige præcis den del af processen du gerne vil have hjælp til. Fokus er altid på det gode håndværk og de kreative løsninger – tonen er uformel og løsningsorienteret.

Vi har et solidt afsæt i den kreative branche – kundelisten viser meget tydeligt spændviden i vores kreative løsninger og alle får altid samme faglige, seriøse og venlige behandling.

Vi ved, at god kommunikation og markedsføring virker. Vi ved, at vi kan hjælpe med at løfte din virksomhed på omsætning, brand awareness eller loyalitet – vi har nemlig gjort det mange gange før. Så kig forbi i vores skønne lokaler i Gamle Vagt lige midt i Viborg og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

JPG Grafisk

Gamle Vagt
Ll. skt. Hans Gade 20
DK-8800 Viborg

Giv os et kald

+45 22 31 32 31

Send os en mail

jeppe@jpg.dk