Hellere
lille og
vågen…

Vi har lavet kampagner, produceret annoncer i tusindvis og haft fast samarbejde som 2. bureau, for en lang række kunder i årevis.

Vi er små og agile og derfor det oplagte valg som samarbejdspartner, hvis processen kræver hurtig respons. Vi forholder os til det vi laver og taler lige ud af posen.

Hvis du gerne vil prøve et anderledes set-up end dit normale reklamebureau/kunde forhold, så kontakt os.

Kreative kampagner eller løbende sparring

Vi kan hjælpe med materialerne til jeres nye kampagne – vi kan står for alt lige fra layout til færdige materialer eller vi kan eksekvere efter jeres designguide.

Uanset om I skal bruge et kreativt oplæg, eller hjælp til jeres løbende marketing – så giv os et kald, vi skal nok hjælpe jer i mål.

Flyers, lysskilte, merchandise eller bildekoration…

Uanset hvilket medie jeres kampagne skal udkomme på, så har vi sikkert prøvet det før.

Jo, du kan da måske godt finde på noget nyt, men så skal du godt nok også stramme dig an…

Om materialet er papir, pap, plast, metal eller tekstil, så har vi en super dygtig leverandør, der kan løse de vildeste ting.

Eksperter i designguides

Når der skal produceres materialer udfra en defineret designguide, så er det vigtigt med et godt overblik, en skarp planlægning og en høj hastighed. Derfor tæller vores referenceliste så mange store brands.

Vi tilbyder stabilitet i leveringen, et tårnhøjt kvalitetsniveau og stor fleksibilitet i eksekveringen.

Skal vi mødes
til en kop kaffe?

Har du brug for hjælp til din grafiske identitet, eller trænger dit website til en opdatering? Så giv os et kald.

Du er altid velkommen til en kop kaffe i vores skønne lokaler i Gamle Vagt lige midt i Viborg, eller vi kan komme ud og hilse på dig i din virksomhed.

Cases

Kampagne ny, dansk familiefilm

Konkurrencemateriale til kampagne i SPAR butikkerne. Skattejagt i butikken og fin, lille aktivitetsplakat til alle børn.

Live musik

Musikken har en helt særligt plads i vores hjerte. Kom ud på spillestederne og se nogle fede koncerter.

Uffe Holm Show

Annoncekampagne for komikerens nyeste show – både online og offline.

Tegnedrengene

Vi laver kampagner og rentegning for de dygtige tegnedrenge i HøedtHolstebro – tjek dem ud, de kan noget helt særligt med streger!

Dekoration af Foodtruck

I en coronatid, hvor det ikke er muligt at komme på messer, så må vi jo ud og besøge kunderne. Vi dekorerede en foodtruck til Dr. Oetker og sendte dem på landevejen. Der blev også lavet beachflag, menukort og div. annoncer mm.

Dr. Oetker Professional

Vi har lavet et hav af annoncer og sortimentsoversigter til Dr. Oetker gennem årene.

Melodi Grand Prix

Vi har af flere omgange lavet materialer til MGP. Det er blevet til en håndfuld cd’er, en masse merchandise, annoncer og indstik – både til børnenes MGP og de voksnes DMGP.

MERE END 20 ÅR ERFARING FRA DEN KREATIVE BRANCHE

Dette er med til at sikrer nuværende og fremtidige kunder høj kvalitet i eksekvering, service og resultat.

Vi kan hjælpe i ide/layoutfasen, til opbygningen af en kampagne eller til rentegning af materialer til tryk. Vi kan stå for hele opgaven fra ide til færdigt materiale, eller løse lige præcis den del af processen du gerne vil have hjælp til. Fokus er altid på det gode håndværk og de kreative løsninger – tonen er uformel og løsningsorienteret.

Vi har et solidt afsæt i den kreative branche – kundelisten viser meget tydeligt spændviden i vores kreative løsninger og alle får altid samme faglige, seriøse og venlige behandling.

Vi ved, at god kommunikation og markedsføring virker. Vi ved, at vi kan hjælpe med at løfte din virksomhed på omsætning, brand awareness eller loyalitet – vi har nemlig gjort det mange gange før. Så kig forbi i vores skønne lokaler i Gamle Vagt lige midt i Viborg og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

REKLAME // KAMPAGNER

Vi laver materialer for alle størrelser kunder – fra grønthandleren på hjørnet til store brands.

DIGITAL // ONLINE

Hjemmesider, bannerannoncer, nyhedsbreve, animationer – når outputtet skal være digitalt, så er der en hel verden af muligheder…

LAYOUT // RENTEGNING

Vi har et solidt afsæt i den kreative branche – kundelisten viser spændviden i vores løsninger og alle får samme faglige, seriøse og venlige behandling.

TRYKSAGER // OFFLINE

Vi er specialister i tryksager! Om mediet er papir, pap, plast eller tekstil, så finder vi altid den bedste løsning for dig og dit produkt.

MUSIK // COVERS

Vi har layoutet og rentegnet på den pæne side af 150 covers til cd’er og vinyler – så her kan vi roligt kalde os eksperter. Plakater, flyers, annoncer og hvad der ellers følger med, har vi helt fod på.

JPG Grafisk

Gamle Vagt
Ll. skt. Hans Gade 20
DK-8800 Viborg

Giv os et kald

+45 22 31 32 31

Send os en mail

jeppe@jpg.dk