Brug for en ny hjemmeside?

Få hjælp til jeres website, få designet et nyt eller få hjælp til opdatering og vedligehold af jeres WordPress site.

Kontakt os, hvis I vil samarbejde med et lille, fleksibelt webbureau.

Word Press site

Vi er dygtige til WordPress og kan hjælpe med vedligehold af jeres eksisterende site eller med at bygge et nyt, lækkert site.

Drift // vedligehold

Vi kan hjælpe med vedligehold af jeres hjemmeside, opdateringer, backup mm. 

Shopify løsning

Til jer der skal bruge en velfungerende webshop, der kan håndtere stor opmærksomhed.

Digitalt bureau

Når outputtet ikke skal være på et fysisk medie, så er der en hel verden af muligheder digitalt.

Vi kan hjælpe med alt lige fra pdf-formularen, hjemmesider, bannerannoncer, nyhedsbreve, animationer, HTML5 til mere skabelonbaserede løsninger, der giver jeres virksomhed mulighed for at lave mange af jeres materialer selv.

Cases

Min Kreative Verden

Vi har lavet ny shopify webshop til dygtige Josefine – måske du så hende i DR programmet Løvens Hule? 

Hjarbæk Kro

Vi har lavet nyt website til den hyggelige, gamle kro ved fjorden. Se siden herunder – så kan du i samme omgang bestille bord til en hyggelig middag.

Hansen

Ingeniører + Arkitekter

Nyt website er i luften for spændende ungt Ingeniør firma. Se deres flotte nye site her:

Isbach huset

Isbach Træhuset er arkitekttegnede fritidshuse, opført efter skandinavisk designtradition til åbent landskab, ved fjord eller hav. Se de lækre huse her:

ABC Mix

Produkt website til lanceringen af innovativt bogstavsystem, der kombinerer høj fleksibilitet og maksimal synlighed – selv i kraftigt oplyste lokaler.

Springbrættet

Website til uddannelses- og aktiveringstilbud målrettet unge med særlige behov. Lavet som helt oldschool html site – og det virker bare altid!

Bocuse d’Or

Enkelt og overskueligt website til Bocuse d’Or Danmark.

Vi elsker det gode håndværk og vi er fulde af beundring over de dygtige kokkes evne til at løfte deres fag op på et nærmest uvirkeligt niveau.

Og vi er selvfølgelig stolte over at være med til at kæmpe for guld til Danmark.

Bendixen

Website til en af landets stærkeste udbydere af skilte med lys. Bendixen leverer state-of-the-art produkter og flytter konstant grænsen for, hvad der er muligt –  uden at vi går på kompromis med kvaliteten. 

Method & Madness
Arkitekter

Website til ihærdigt arkitektfirma, der skaber menneskelig og økonomisk værdi i en bred vifte af byggeprojekter i hele landet.

MERE END 20 ÅR ERFARING FRA DEN KREATIVE BRANCHE

Dette er med til at sikrer nuværende og fremtidige kunder høj kvalitet i eksekvering, service og resultat.

Vi kan hjælpe i ide/layoutfasen, til opbygningen af en kampagne eller til rentegning af materialer til tryk. Vi kan stå for hele opgaven fra ide til færdigt materiale, eller løse lige præcis den del af processen du gerne vil have hjælp til. Fokus er altid på det gode håndværk og de kreative løsninger – tonen er uformel og løsningsorienteret.

Vi har et solidt afsæt i den kreative branche – kundelisten viser meget tydeligt spændviden i vores kreative løsninger og alle får altid samme faglige, seriøse og venlige behandling.

Vi ved, at god kommunikation og markedsføring virker. Vi ved, at vi kan hjælpe med at løfte din virksomhed på omsætning, brand awareness eller loyalitet – vi har nemlig gjort det mange gange før. Så kig forbi i vores skønne lokaler i Gamle Vagt lige midt i Viborg og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

JPG Grafisk

Gamle Vagt
Ll. skt. Hans Gade 20
DK-8800 Viborg

Giv os et kald

+45 22 31 32 31

Send os en mail

jeppe@jpg.dk